Efteling…

“Life is a rollercoaster, you just gotta ride it”

Vanaf vandaag heb ik mijn privé efteling…. en het is o, zo leuk! Ik had al een botsautootje (lees scoot) en vandaag is daar ook nog een achtbaan aan toegevoegd.

Het botsautootje is wel 1 van mijn favo dingen , al had ik vandaag gewild dat hij overdekt was. Want 40 min. lang door de regen rijden is niet echt je van het.  De achtbaan is splinternieuw en superleuk. Nu kan ik de hele dag op en neer. Ik vind de python helemaal geweldig, maar toch ben ik blij dat mijn achtbaan niet over de kop gaat. Net als in de echte achtbaan zit ik wel weer met mijn benen in mijn nek.

Het wachten is nog op het laatste karretje ( lees rolstoel) en dan is mijn Efteling echt compleet. Ik trek Anne een rood mutsje over haar oren en Nona laarzen aan en dan is ook het sprookjesbos aanwezig (natuurlijk ben ik zelf de gemene heks) . En de bekende prullenbak mag ook niet ontbreken dus zet ik Tinus in de hoek met zijn mond open… “papier hier”…

Ik ben onwijs blij met alle nieuwe hulpmiddelen…en zo leef ik, hoop ik, nog lang en gelukkig!

CAM00809 CAM00810

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Efteling…

 1. Mirjam schreef:

  Als ik nu maar geen entree hoef te betalen als ik bij je op visite wil!

 2. Marijke schreef:

  Wat fijn voor je dat je het met wat hulpmiddelen een stuk prettiger gaat krijgen.
  Geniet er maar van je verdient het.
  En ik gun je nog een heeeeel lang en gelukkig leven.
  XXXX Marijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.