Piece of kaakie

Wie er vandaag bij ons de kamer in had kunnen gluren had zich rot gelachen. Hanneke die alle kanten van de bank aan het bekijken was…Nee, ik ben niet gek geworden ( dat was ik al) .. Ik was ook niet een nieuwe vorm van yoga aan het uitproberen… Ik was even een verdoving aan het laten inwerken op alle goeie plekken…want vandaag was het weer zover…BOTOXTIJD!

En nee, ik ben niet opeens heel erg ijdel geworden, die strakgetrokken smoelwerken vind ik echt geen gezicht, dus dat is het niet. De verdoving moest even door mijn blaas heen, omdat ze botox in mijn blaas gingen spuiten….Vandaag voor de vierde keer, dus voor mij heeft het geen geheimen meer…dacht ik… want ze gingen opeens maar 10 keer prikken ipv 20 keer… niet dat je me daar over hoort klagen hoor.

Elke keer als ik in die stoel lig met een slang in me en ze zeggen “doe de naald maar uit”, krijg ik wel even een rilling. Heel gek, maar nog voor ze geprikt hebben voel ik dan opeens weer even de stekende pijn…

Een leuke behandeling is het niet en zal het ook wel nooit worden. Toch had ik vandaag de neiging om te gaan liggen zingen, er zat een liedje in mijn kop…maar mijn gezang zal ik ze niet aandoen , want dan slaan ze op de vlucht. Ik was lekker ontspannen en voor ik het wist was het weer klaar…Nu maar hopen dat het over een weekje of twee goed aanslaat….dit keer graag zonder blaaskrampen en infecties…

Vandaag nog ff een stekend gevoel in mijn blaas en misschien wat bloed hier en daar, maar dat hoort er bij.

Het was een piece of kaakie!

klachten-091201-botox-cartoon

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

6 reacties op Piece of kaakie

 1. Marijke schreef:

  Je bent echt een kanjer!!!

 2. Yvonne schreef:

  Hanneke, grote bewondering voor alles wat je moet doorstaan. Geweldig hoe jij alles weet te verwoorden. Iemand die deze ziekte niet van dichtbij mee maakt heeft geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Nu ik je verhaaltjes volg krijg ik een klein kijkje in de keuken. Dit zou eigenlijk bij een breder publiek bekend moeten worden. Heb je er al eens aan gedacht een uitgever te zoeken en er een boekje van te maken? Groeten, Yvonne

 3. Saskia schreef:

  HERKENBAAR!
  Ik krijg ook botox, heb nu m’n 1e keer in december gehad. Hoe merk jij dat het weer tijd is een nieuwe lading? Heb nu wel soms weer pijn/kramp/messteken gevoel bij een vulling van ± 300ml…
  groetjes,
  Saskia

  • Hanneke schreef:

   Hoi Saskia

   Bij mij werkt de botox meestal zo’n maandje of 7 a 8 … daarna moet ik weer vaker naar de wc hollen…begint meestal ’s nachts een keer of 7 en dan ben ik het wel weer erg zat… Helaas heb ik na de laatste keren botox meer pijn gekregen en ben ik nu ook met gepan aan het spoelen… het is nog even afwachten wat ik nu ga doen… weer botox of toch iets anders…. moet nu in sept. terugkomen en dan is de botox 9 maand geleden, dus ik hou mijn hart vast… ga voor de zekerheid vast een wc onder mijn billen tapen geloof ik 😉 …. Ik hoop dat de botox bij jou goed aanslaat…. Veel sterkte ermee! groetjes Han

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.