Beter…met elkaar wordt het beter…

Het wordt beter
Met elkaar wordt het beter
En we weten dat morgen vlakbij is
En zo weer voorbij is
We zijn groter
Bij elkaar zijn we groter

Laat mijn hand niet
Laat mijn hand niet gaan, je hoeft het niet alleen te doen..

Een stukje uit het mooie liedje ‘beter’van blof… Dit liedje is gebruikt bij een spotje voor het MS fonds… Deze week ga ook ik weer de collecte lopen…of eigenlijk…ik loop mee, want Anne heeft het al helemaal van me overgenomen aan de deur…Helaas nog maar 1 straat dit jaar, want meer kan ik even niet aan.

Dat er nog het nodige aan voorlichting gedaan mag worden bleek wel uit een tv programma dat ik gisteren zag. Een misdaadserie waarbij een vrouw van 60 jaar, net te horen had gekregen dat ze MS had… tja, het kan…ms is grillig, maar erg waarschijnlijk is de situatie niet…Iedereen dacht dat ze alcoholist was … als ik mezelf soms zie lopen, ga ik ook twijfelen of ik niet in een vlaag van verstandsverbijstering een hele fles wodka naar binnen heb gegoten, dus hier hadden de schrijvers zich wel goed voor laten lichten. Waar ze echt de plank mis sloegen kwam bij de medicijnen. Mevrouw had een aanval en haar dochter ging even de pilletjes halen. Nou die pillen wil ik ook wel… Hier moet je gewoon voor een onderzoek naar de neuroloog en mag je 3 dagen aan het pred(t)infuus … Als dat allemaal nou eens met 1 pilletje op te lossen was!!…

Gelukkig zorgt het MS fonds voor goede voorlichting…en voor onderzoek, zodat er misschien op een dag wel zo’n wonderpilletje op de markt komt… wie weet…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op Beter…met elkaar wordt het beter…

 1. Jolanda schreef:

  prachtig dat nummer. Kippenvel…

  Wat fijn dat Anne met je mee gaat!!!
  Succes. xx

 2. Concieta van Belzen schreef:

  Succes!

 3. Pija schreef:

  Al is het maar 1 straat zoals jij zegt, het is wel EEN straat. Succes!

 4. Heidi schreef:

  Alle straatjes helpen. Ik hoop dat je veel ophaalt. Succes

 5. tante alie schreef:

  heel mooi nummer,ik krijg er ook kippenvel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.