Messenwerpen

Laatst een hele gave film gezien…. Divergent… waar ze als een soort van test met messen aan het gooien waren…..

Blijkbaar heeft Tinus iets teveel naar Toontje Lager geluisterd en is hij gaan oefenen vannacht… net als in de film, ik wil het…. ┬áNa een paar dagen een beetje pijn, werd ik vanmorgen om 7 uur gillend wakker… en aangezien er toen geen Tinus in de buurt was om de schuld te geven, moet het wel wat anders zijn….

Maar tussen de woorden mes en ms zit niet zoveel verschil en ook de pijn is op het ogenblik aardig hetzelfde…. Als ik van de sauna niet nog meer zenuwpijn zou krijgen, zou ik het liefst de hele dag daar bivakkeren … en iedereen die zenuwpijn kent , weet gelijk waarom…. de perfecte reden om de hele dag in je blote kont te lopen… geen stof aan je lijf…..

Kan natuurlijk ook gewoon de kachel op 30 zetten en alle gordijnen dicht…. En dan ga ik vanavond maar naar het restaurant in een joggingbroek…. heel sjiek …. Maar heb nu wel weer genoeg geklaagd …. hoog tijd om mijn keukenkastje op de kop te zetten… op zoek naar de pijnstillers ; )

a32600c23faa291a195cc72222c43352

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.