Mystery Solved!

Morgen is het wereld ms dag… wat zal ik erover schrijven…. wat zal ik nu weer eens zeggen over ms dat ik nog niet gezegd heb…. iedereen die deze blog leest weet volgens mij al wat ms is en wat het doet…

Natuurlijk vind ik het goed dat er een dag extra aandacht aan wordt besteed…. koffietijd gaat morgen over MS….er zijn nieuwe filmpjes over ms op internet…. en Wolter Kroes gaat de stations af om op te treden…. of ik daar nou zo gelukkig van word weet ik niet, toch is het  super wat hij doet….

Maar zoals een lotgenoot van me al zei : Voor ons is het elke dag een MS dag… en morgen is het niet anders dan vandaag….

Het thema van de wereld ms dag is toegang…. toegang tot behandeling…. informatie….. medicatie….  openbare gebouwen enz enz… zeker iets om bij stil te staan….

Ik heb niet het wensenformulier ingevuld…. er is een oproep om in te vullen wat je wens is….het moet beginnen met…. op een dag…. misschien kan ik hier wat onder zetten…. en als je leuke ideeen hebt zet het dan gerust bij de reacties…

Dus hier mijn wens… Op een dag hoeft er niemand meer de Mont Ventoux op te lopen fietsen of strompelen…. zijn oranje vlinders gewoon hele mooie dieren….. zingt Wolter Kroes weer zonder doel op het station….hebben de letters MS weer alleen iets met computers te maken….zijn littekens weer gewoon witte plekjes op je knieën omdat je als kind te vaak gevallen bent… staat MS alleen nog maar voor Mystery Solved!

Kiss_Goodbye_to_MS

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Mystery Solved!

  1. Saskia schreef:

    Mijn wens is dat MS overal met voeding aangepakt zal gaan worden. Ik eet nu ongeveer het dieet van dr. Terry Wahls, het Wahls paleo plus protocol. Het gaat langzaam, maar het werkt. (het dr. Atkins dieet, ketotisch dieet icm het AIP komt ook goed in de buurt!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.