Thinking out loud

When your legs don’t work like they used to before
And I can’t sweep you off of your feet

Wat is het toch met dit liedje dat me zo raakt….behalve dan dat het echt een belachelijk goed en mooi liedje is. Het antwoord ligt denk ik in de twee zinnen hierboven.

Natuurlijk snap ik dat hij tegen zijn partner zegt dat als ze oud is en  niet zo goed meer loopt, hij nog steeds van haar zal houden … heel nobel en op zich al moeilijk genoeg denk ik … maar wat nou als je in de bloei van je leven bent en je benen doen het niet meer?….

Houden degenen om je heen dan nog net zoveel van je, of rennen ze gillend weg… vind je nog een partner die van je houdt?…. en nu denkt iedereen:  “dat maakt toch niet zoveel uit”…. maar helaas zijn er ook de verhalen van mensen die om zulke dingen wel alleen komen te staan (of zitten in dit geval).

Want het betekent nogal wat aanpassingen…. gesleep en gedoe met een rolstoel… nooit meer samen hand in hand kletsend over het strand lopen….En ik kan nu wel zeggen, nooit meer dansen zoals in de video van dit liedje, maar dat kon ik toch al niet ;)…. zomaar kleine dingetjes, die soms zo groot kunnen zijn…en natuurlijk kan je nog 99 andere dingen wel…. maar ik wil wel eens een applausje geven aan degenen die blijven…. die hun best doen om zich aan te passen samen met hun partner…

Dus bij deze…jullie zijn top!

I’m thinking out loud
Maybe we found love right where we are

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Één reactie op Thinking out loud

  1. Jolanda schreef:

    Prachtig geschreven. Ik denk dat de MS veel meer impact heeft dan menigeen kan denken…..

    En inderdaad bewondering voor die liefhebbende partners en kids die gewoon blijven houden van deze bijzondere mensen. Die zo het liefhebben waard zijn!
    (het kan inderdaad anders, maar Hanneke: jij hebt een gouden vent en een prachtdochter!!! omdat ze een gouden mama/ vrouw hebben! ♥♥♥♥)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.