Groeien

Vanmorgen komt An in mijn t-shirt naar beneden… Ja, ze groeit hard…. net als ik , alleen groei ik in de verkeerde richting 😉 …  een jaar of 2 geleden paste ik dat shirt nog…

Nu hoor ik je denken : ‘als je vind dat je te dik wordt moet je er iets aan doen’ … en ik ben het helemaal met je eens…. alleen valt dat nog niet mee…. Ik moet toegeven dat ik met mijn afo om straks gewoon de marathon loop….dus dat is al meer beweging… maar ja, die lepels he…

Vandaag kost me douchen en aankleden alweer genoeg energie…  en dan moeten er natuurlijk ook nog de gewone dingen … bed opmaken …containers aan de weg… alle prullenbakken leeg enz enz enz… om nog maar niet te spreken over die Mount Everest aan was….

Stond ik 2 weken nog enthousiast Nederland in beweging mee te doen, ik heb nu niet eens de energie om het gordijn dicht te doen, want je denkt toch zeker niet dat ik heel de straat laat meegenieten 😉 …. Dus ik zit weer meer dan anders en ik hou nog steeds van lekkere dingen…  en geloof me…  dan gaat het groeien vanzelf en razend snel…. die 6 onderkinnen zijn niet goed voor mijn zelfvertrouwen…. ik baal er ook van….

Ergens heb ik nog steeds het gevoel van stel je niet aan…. doe niet zo lui…. gewoon doorvechten…. en dat is nou net de houding die me keer op keer weer in problemen brengt… want ook al is het prima om door te zetten, het kan je ook helemaal uitvloeren en dan kan je niks meer… zoals nu….

Vandaag doe ik gewoon niet veel meer… energie sparen voor vanavond , want dan hebben we spelletjesavond…. en dat wil ik niet missen natuurlijk…

Mocht je eerdaags in het nieuws horen dat er in Zuid-Holland ook aardbevingen waargenomen zijn, dan heb ik mijn vriendin Olga weer gevonden en sta ik te springen voor de tv =)

426216_413612128702884_1008964004_n20effef3eebfc9bebc2d1948f033798d

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.