MS sucks

ms_sucks_button_art__59705.1416943428.1280.1280

Nee, ik ben niet vergeten wat er boven aan mijn blog staat, dat met humor enz enz…. maar soms moet het er gewoon ff uit…. MS sucks!!! … ja, ik weet het , niet netjes, ik ga mijn mond al wassen met zeep…

Wat er aan de hand is?  Ik ben het gewoon zo zat… alles wat ik doe kost bakken vol lepels… opstaan, anne naar school… ff liggen… douchen…. ff liggen….en ga zo de hele dag maar door… van de week staan mijn ouders hier alles schoon te maken…. superlief!!! , maar ik vind het zo balen om dan lui op de bank te gaan liggen slapen….

Zelfs een blokje om in de rolstoel kost bakken energie…. gisteren was ik het zo zat dat ik mee ben gegaan richting plantenhal…. heerlijk eruit…ff wat anders dan mijn bed en de bank… de tuin is weer lekker fleurig en met dit weer is dat dubbel genieten (ja, dat kan ik ook nog hoor 🙂 ) … maar vannacht een beroerde nacht gehad met hele zere benen en dat is nog niet over…

De ms verpleegkundige zei vorige week: de oorzaak is weggehaald, dus nu moet je opknappen en rustig aan herstellen… als er nog iemand rustig tegen me zegt ga ik een partijtje gillen…. ik heb er zo genoeg van.

Nou dat was de blog met de minste humor erin… dat lucht op…nu ga ik weer vrolijk verder…  fijne dag allemaal en geniet van de zon…

95a1579c44f485dd2065e9803595f09c

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.