Oud en afgedankt

Vandaag ga ik het es hebben over:

rimpels-73

Nee …niet over honden, maar over ouder worden en rimpels.

Zijn we eindelijk een klein beetje af van de reclames met superdunne modellen, gaan we verder met reclames over ouder worden. Zit ik net tv te kijken en wat denk je: reclame…. sowieso al niet mijn favoriete onderdeel, maar het wordt pas echt erg als vichy zijn best gaat doen om ons een minderwaardigheidscomplex aan te….smeren… is misschien een leuke in dit geval.

‘laat de dag je leeftijd niet onthullen’

huh? want? … ok, ik ben pas 38, dus je kan zeggen dat ik nog redelijk makkelijk kletsen heb, maar op je 38ste kan je ook al van alles hebben wat erger is dan een paar rimpels.

‘ik zie er weer net zo jong uit als ik me voel’ vind ik ook een leuke.

Wat is er mis met aan mensen kunnen zien dat ze ouder zijn. Is dat minderwaardig?  Is mijn mening nou zo raar?  Ik vind het een mooi iets om te zien hoe iemand ouder word. Ja, ook met grijze haren en rimpels kan iemand mooi zijn. Waarom dan al die reclames?… en waarom worden we in de richting geduwd dat je alleen maar mooi bent zonder rimpels. Lang leve de botox zullen we maar zeggen. (beetje schijnheilig uit de mond van iemand die zich maandag nog heeft laten volspuiten met botox lol)

Natuurlijk moet iedereen zelf weten wat hij/zij doet…. spuit je vol met botox, plamuur je gezicht vol, koop je scheel aan dure crèmes … maar gaat het er uiteindelijk niet om dat je jezelf accepteert? Misschien wordt het tijd dat we alle stomme reclames eens negeren. Dat we blij zijn met het feit dat we ouder MOGEN worden. Gelukkig komen niet alleen rimpels met de jaren, maar ook (eigen)wijsheid. Van nu af aan ga ik gewoon een eigenwijs besluit nemen en die stomme reclames  negeren! En jij?

hoebehapje-1205_2 loesje-nah

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Oud en afgedankt

  1. Richard schreef:

    Ik doe (en deed al) mee.
    (Eigen)wijs was ik toch al. 🙂

  2. Jolanda schreef:

    Amen!!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.