Wie de schoen past…

maxine-paskamer

Herkenbaar? …. Nou voor mij wel…. Gisteren uit pure wanhoop naar Zuidplein om nieuwe kleren en schoenen te kopen…. Vrijdag een bruiloft die schreeuwt om een nieuwe outfit en dan natuurlijk nog het mooie weer wat eraan komt….toch?

Van wat er nog in mijn kast lag paste niet zoveel meer…. dat krijg je ervan als je weinig beweegt…. dus met een flinke portie frisse moed en een stapel leuke jeans onder mijn arm ging ik het pashokje in…. om er bij fel licht en een levensgrote spiegel achter te komen dat er maar 1 broek paste….. Een leuke, maar wel 1 waar ik niet verder mee durf dan de achtertuin (lees:KORT) …. Met een flinke portie tegenzin en zelfhaat kwam ik het pashokje weer uit…. in de tijd dat ik stil heb gezeten heb ik blijkbaar een vreselijk figuur ontwikkelt…. past mijn niet al te slanke middel nog wel netjes in de gewone maten, mijn bovenbenen denken daar heel anders over…. en om nou maat 58 aan te trekken met 7 riemen erom is ook weer zo overdreven…..

Blijft er een probleem met die bruiloft…. net toen ik het op wilde geven en bedacht dat ik maar in een vuilniszak zou gaan, vond ik iets dat wel paste….. een lekkere slobberbroek met een bloesje met laagjes,die fijn al mijn zwembandjes verhuld…. perfect…. behalve dan dat het zwart is…. dan maar een gothic wedding ;)…. het paste en ik vond het nog leuk ook…. dat is al meer dan ik had durven dromen…

De schoenen waren een groter probleem…. vond ik een paar leuke dames gympen in mijn maat, helaas, met beugel erin waren ze te klein….. dus met een balend humeur naar de herenafdeling, waar natuurlijk ook niks leuks te vinden was…. Martijn stelde nog voor om naar andere winkels te gaan, maar hield daar wel mee op toen hij bijna een schoen naar zijn kop kreeg… Hoe ik dit op ga lossen weet ik ook nog niet, maar ik trek gewoon vrijdag mijn birkies aan…. dan maar ff geen beugel….

Nu een dagje later zit ik thuis nog wat na te balen…. wetend dat ik gewoon moet accepteren hoe ik eruit zie en volgende keer weer vrolijk verder moet gaan shoppen…. toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan…. er schoot opeens een liedje van sara kroos door mijn hoofd…. en eigenlijk moest ik toen ook wel weer erg om mezelf lachen…

http://humortv.vara.nl/fragment/dames/

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Wie de schoen past…

 1. Deborah schreef:

  De kleur van je kleding is niet belangrijk hoor lieverd! Voor ons telt alleen maar dat je erbij kan zijn!!
  En daarnaast is zwart gewoon harstikke “sjiek ‘ toch? 😉 (dat schrijf je vast niet zo)
  Kan altijd!

  • Hanneke schreef:

   Had ik dus toch gewoon in een vuilniszak kunnen gaan lol …. Een hele fijne dag, succes nog met de laatste dingetjes en tot vrijdag =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.