Lieve An

Lekker thuis slapen

Er waren mooie baby’s bij, maar niet zo lief als jij…. Anne

Dat liedje heb ik zo vaak gezongen voor je toen je klein was…..wat blijft het een mooi liedje en wat is de tekst waar….. ja ik weet wel dat jij het zo ondertussen niet meer aanhoren kunt ;p… zoals het een echte puber betaamt natuurlijk…..

Maar inderdaad , wat gaan de wijzers van de klok snel…. Op het gevaar af dat ik nu als een ouwe oma ga klinken….. wat herinner ik me goed dat je net naar school ging…. je kon niet wachten…. mijn kleine blonde ukkie stond springend in de kamer… “ik mag naar school”… en dat was nog maar de peuterspeelzaal….. ik liet je puzzelend achter bij juf Lenie en je liet geen traan….. “dag mam” …. en al snel was je puzzel veel interessanter dan ik …. en zo moet het ook…. ik was al lang blij dat je niet voor het raam stond te huilen, maar stiekem moest ik toch wel even slikken….niet alleen jij groeide, maar ik moest met je mee groeien…

unnamed

En dat meegroeien doe ik nog steeds….. nu ben je bezig met je laatste paar weken basisschool…. Druk aan ’t oefenen voor je musical….. en wat kan ik ook daaraan merken dat je gegroeid bent….je riep al jaren “musical doe ik niet, ik ben wel een boom”… maar deze boom gaat wel één van de hoofdrollen spelen…. Dus je groeit niet alleen letterlijk iedereen boven het hoofd, maar ook je zelfvertrouwen groeit…. Je wordt op zoveel manieren echt volwassen…. wat ben ik er blij mee, maar wat valt het me zwaar soms….

an han

Toch ben ik ongeloveloos trots op je!! … Je bent niet alleen een grote meid, maar ook een hele gezellige, sociale, zelfstandige en lieve  … met inderdaad soms wel een iets te grote mond, maar ja,… dat wijten we gewoon aan de puberjaren, schat…..gaat vanzelf weer over… woensdag ga je voor het eerst naar het Vos…. de school voor de komende jaren…. kennismaken met je klas en je mentor…. je zegt “ik vind het spannend”, maar ik zie ook de twinkel in je ogen…. Je hebt er zin in…..Je bent helemaal klaar voor een nieuwe periode …. nou ik nog!

Ik mis je nu al….. x mam

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Lieve An

  1. Jolanda schreef:

    Wauw wat een prachtige liefdesbrief voor een prachtige meid!!!

    xx En hoe herkenbaar!

  2. jolan schreef:

    pff zit ik hier toch te snuffen zeg :P. prachtig geschreven. ze kon niet wachten om naar school te gaan…. en….. ze kan nu niet wachten om nu van school te gaan hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.