Theater Simone

Vanavond een avondje uit geweest met Martijn…. dat gebeurd niet vaak, dus ik dacht we maken er wat leuks van….  in een poging me een beetje op te tutten gooide ik er wat mascara en oogpotlood op….. goed genoeg  voor een avondje  theater….. tutten is niet mijn ding en verder dan een jeans en een zwarte trui kwam het ook al niet….

Op naar Den Haag…naar een ontzettend leuk, klein theater…. het zeeheldentheater… een …tja…uhm…hoe zal ik het noemen….kennis klinkt zo afstandelijk, maar vriendin klinkt weer zo close…alhoewel we dat via facebook wel zijn lol…. ik ga haar gewoon bij haar naam noemen… Simone deed haar cabaretvoorstelling….

En wat voor voorstelling…al snel had ik spijt van mijn ‘make up poging’, want het zat ergens op mijn kin…. ik heb in tijden niet zo gelachen….en ook in tijden geen traan gelaten om iets wat me zo raakte….. de dingen waar je om moet lachen, waar je je druk om maakt….. uitvergroot en soms zo absurd, maar ook zo waar…. misschien raakte het me zo omdat het zo in mijn straatje lag en ligt….

Op de terugweg reden we langs het gebouw aan het kleinpolderplein, waar in koeienletters op staat: Steden schuilen niet wanneer het regent

Lieve Simone (ik hoop dat je dit leest)… voor mij schuil jij ook niet wanneer het regent…. je neemt alle regenbuien met je mee…. je pakt ze op en gaat in de spotlight staan en maakt ze tot iets waar we allemaal om kunnen lachen en van kunnen leren…. Ik vond en vind je super! Wij hebben een topavond gehad…. dank je wel!

unnamed (3)

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.