Tot hier en dan verder….

Het spijt me voor de heer M. Borsato, maar afscheid nemen bestaat wel!…. en deze week staat aan alle kanten in het thema van afscheid….

Dit is voor Anne de afscheidsweek van de basisschool….  Een hele leuke week natuurlijk, maar vast met een paar moeilijke momenten….. afscheid nemen van een plek waar je zoveel uren hebt doorgebracht…. afscheid van de leraren….en van je klas…. En mij laat het ook niet helemaal koud… het is toch gewoon weer een fase voorbij en het is omgevlogen….kleine meisjes worden inderdaad snel groot… toch zie ik ook weer uit naar een nieuw avontuur…. de volgende school…. een puber in huis…. er komen vast weer een heleboel uitdagingen op ons pad 😉

49455_original

 

En vandaag zeg ik ‘goodbye’… na 6,5 jaar afscheid nemen van de schoolbieb…. een raar idee dat ik na de vakantie niet meer op maandag en donderdag naar school hoef…. nu ga ik me pas echt oud voelen lol… Ik zal zeker een heleboel gaan missen…. de kids die dolenthousiast zijn over nieuwe boeken…. de leuke kletspraatjes in de bieb… en ik ga zelfs de ‘storm op komst’  buien missen, denk ik… En wat ik zeker ga missen zijn de kletspraatjes met Jolan…. de geintjes en alle gezelligheid…. maar gelukkig is Pernis klein en de familie hecht, dus echt afscheid nemen van haar is het niet….

59042-Goodbye+quotes+and+sayings+hea

Deze week denk ik ff terug….met een lach en een traan….aan Anne die met haar handje in de mijne de kleuterklas binnenliep… aan alle jaartjes die erna kwamen …met alle leuke dingen en alle minder leuke…aan de uurtjes die ik op school doorbracht…. de or…de leuke activiteiten organiseren…

We sluiten met een feestje af…en zo nemen we de goeie herinneringen mee en laten we de slechte achter…. op naar een nieuw avontuur!….

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

3 reacties op Tot hier en dan verder….

 1. jolan schreef:

  haha lieverd we vertrekken niet uit het dorp gelukkig maar ook ik zal de kletspraatjes missen hoor. ik ga school vaarwel zeggen na 19 jaar hihi dat is pas oud 😛 . raar dagje vandaag dat vind ik ook hoor .xxx

 2. jolanda schreef:

  Hoi. Ook hier geldt dat. Een afscheid voor Joey en ook voor mij. Dubbel gevoel! Ben super trots op mijn grote knul! En inderdaad het echte afscheid zal wel even slikken zijn

 3. Heidi schreef:

  Sterkte bij het afscheid nemen. Best een grote sprong weer, die middelbare school.
  Ik kan me best voorstellen dat je even moet slikken. :)x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.