Even een boodschapje doen…

Laat dat even maar weg whaha. Dat was wat ik dacht voor ik wegging. Even snel naar de drogist en een plantje halen. (alhoewel ik me afvraag wanneer de laatste keer was dat ik even wat deed, want met dat slakkentempo van mij is even eigenlijk niet van toepassing)

Maar wat is het heerlijk om in een dorp te wonen. Waar mensen in de winkel zelfs op zaterdag nog tijd hebben om met je te kletsen.

Het onderwerp van vandaag rollators en trapliften. Altijd een leuke opener die knalroze (afgekeurd paars) rollator van mij. Bij de drogist werd er opgemerkt dat ie zo goed bij mijn haarkleur past en bij de bloemist was het ook al “wat een gave rollator”. En voor je het weet heb je het over MS en rollators en trapliften.

Niet op een vervelende manier. Gewoon twee humoristische zaterdaggesprekjes (goed woord voor scrabble 😉 ). Maar ik heb er toch weer wat van opgestoken en als de traplift goedgekeurd wordt, weet ik nu in elk geval waar ik op moet letten .

Wat is het heerlijk dat ik weer gewoon een stukje kan lopen, daar had ik een paar weken geleden neverammenooitniet van durven dromen. Niet alleen om wat te bewegen, maar ook om er ‘even’ uit te zijn. Een praatje maken, gewoon weer je eigen ding doen.

Nu ga ik uitrusten en vanavond een gezellige avond voor de boeg. Fijn weekend allemaal en geniet van het mooie weer!

gemino

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.