Zeikwijf

Woman-always-right

Dit bordje ben ik gelukkig nog nooit in het echt tegen gekomen…. Gelukkig ja…. Ik zie het al voor me… Hoge nood, half rennend het toilet zoeken en dan…. Lachbui! …. tja, 1 en 1 is 2 en dat kan natuurlijk niet goed gaan…

Hieruit kan je wel afleiden dat het met mijn blaas dus niet zo goed gaat…. Waar mijn MS heeft besloten dat ze zich koest houdt, zelfs door koorts en stress heen, denkt mijn blaas we gaan door met feesten in 2016…. Helaas feest de verzekering niet mee en kan ik de spoelingen wel op mijn blaas, uhm, buik schrijven…

Het gevolg hiervan is dat ik weer rotpillen aan het slikken ben die niet heel veel helpen…. dat ik pijnstillers die wel helpen zelf moet betalen ….jippie….en dat ik zoveel tena’s moest kopen dat ik me beledigd voel dat ze mij niet in hun reclame willen hebben… mijn geval is toch iets reëler dan een 60 jarige die met een vrolijke lach over hekjes springt…. alhoewel… als ik dat (weer) kan op die leeftijd zou ik ook breeduit lachen…dat heeft niks met die tena’s te maken….

Het werd toch allemaal wel een beetje erg veel zelf betalen en daarom maar een brief gevraagd om incontinentiemateriaal (ook een leuke voor galgje) vergoed te krijgen…. Daar sta je dan bij de apotheek… allemaal geen probleem… de meiden super aardig en samen een vragenlijst ingevuld…. want voor de verzekering moet het natuurlijk allemaal wel heftig verantwoord en het liefst zo min mogelijk….

Dat invullen gebeurd heel discreet ergens achterin , zodat je je niet opgelaten hoeft te voelen. Nou heb ik daar niet zo heel veel last van gelukkig , ik zet het tenslotte op internet, kan je het nog minder discreet maken 😉 …. En zo liep ik dus met mijn wagen (rollator) volgeladen weer naar huis…

Thuis aangekomen en alles eens bekijkend kreeg ik een behoorlijke flashback…. Naar de tijd dat er nog niet van die hypermoderne Always met vleugels in de winkel lagen… Toen je nog gewoon als een olifant met een kussen tussen d’r benen geklemd door het leven wandelde….Nou… dat is nu weer het geval…niks geen dun verband en voor vleugels zul je toch echt aan de Redbull moeten… en alhoewel ik me niet schaam vind ik dit dus echt niet sexy….Dan zou je zeggen, niemand die het ziet…. dat klopt, maar ik zie het… zouden ze er nou niet eens iets leukers van kunnen maken?…. dat zal wel weer te duur zijn, zucht!

Misschien tegen beter weten in , maar ik doe toch een voorstel:

plushie-3

Sexy is het ook niet, maar zo wordt het toch nog leuk =)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Zeikwijf

 1. jolanda schreef:

  Ik zat ook al te denken : je kunt ze natuurlijk gaan inkleuren maar weet niet of dat zo’n succes wordt als het nat wordt…
  Ik vind jouw model leuk! Patent op aanvragen! ☺. Verdien je er ook nog mee!!
  Sterkte! Xx

 2. Simone schreef:

  Potverdriedubbels, en in jouw verhaal lees ik de bureaucratie, de stapels papieren die ingevuld moeten worden om gehoord te worden, de verzekeringsbobo’s achter hun bureau die wel of geen akkoord stempel gaan zetten, het leed dat incontinentiemateriaal heet.
  Dit moet gewoon f*cking uit de vertrutting worden gehaald en moderner worden. Net zoals toen, toen de dikke matrassen dunner werden en vleugels kregen. En dat het leed iedere maand ietwat verzachtte.
  Dien het voorstel in, en dat jij dan in de reclame komt, op tv en op de radio voice over en dat je daar dan bakken met geld mee verdiend. Ik ben voor!!!!

  Dikke kus en knuffel Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.