Uitgezaaide aanstelleritis

Wat was Claudia weer leuk gisteravond. Ik heb wel in 1 keer al mijn energie verbruikt. Kwam brabbelend en hangend het theater uit, maar wat heb ik gelachen.

Dus nu kan ik vol goede moed het ziekenhuis in. Hard zingend ‘ mag ik dan bij jou’ tegen de leukste verpleegkundigen van de afdeling. Alhoewel die er wel eens heel anders over kunnen denken als ik straks een plofkop en een rode neus heb. Misschien kan ik dan beter de directeur van de Efteling bellen of ze nog iemand zoeken voor het Carnaval Festival.

Maar goed, mocht je je nu afvragen wat ik in het ziekenhuis ga doen, behalve leuke dokters zoeken natuurlijk…. Ik ga voor het eerst in mijn MS carrière aan een infuusje methylprednisolon.  Klinkt ingewikkeld, maar dat is MS ook.

Ik moest dinsdagmorgen voor een jaarlijkse controle naar de neuroloog en die overrompelde me compleet door te zeggen dat ik een schub heb. Ok, het ging niet zo lekker, maar een schub? Ik zou er in elk geval nooit het ziekenhuis voor gebeld hebben. Dacht gewoon een beetje teveel stress, een ontsteking in mijn schouder en vermoeidheid de reden was. Wel een beetje raar natuurlijk dat het in 1 x kwam en ook niet beter werd, maar niet zeuren en vrolijk doorhobbelen.

Nou dat doorhobbelen doe ik nog steeds, en zo hobbel ik straks gewoon het ziekenhuis in (en weer uit natuurlijk). 3 daagjes aan het infuus moet te overzien zijn.

Gisteren zei Claudia , altijd ziek en nooit dood, nou dat geldt vast voor mij ook. Alhoewel ik geen blaasontsteking en uitgezaaide aanstelleritis heb 😉 … Gelukkig vergaat onkruid niet en dus blijf ik ziek, maar ga ik wel voor een snelle voorjaarsschoonmaak in mijn lichaam.

Helaas is er vandaag besloten dat dat toch echt zonder fampyra moet.(bedankt minister zonder MS). Het placebo effect is te groot, dus toch aanstelleritus =). Ik had gewoon een aandoening moeten kiezen die beter bij de verzekeringen past. Eigen schuld, dik probleem !!!!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.