Wie ben ik?

Vanaf vandaag (6-6-2013)  ga ik een blog bijhouden. (tenminste, ik hoop het bij te houden ;) ).

Voor degene die op deze site terecht zijn gekomen en mij niet kennen zal ik me even netjes voorstellen.

Mijn naam is Hanneke, ik ben 41 jaar , getrouwd en heb een mooie dochter van 15 jaar.

Sinds maart 2002 heb ik de diagnose MS. (multiple sclerose). Mijn klachten begonnen eigenlijk al veel eerder.

Ik ben gestart met deze blog omdat ik al veel op fb zette en mensen begonnen te zeggen je kan wel een blog beginnen. Ik weet niet of ik de wereld nou zoveel nieuws te vertellen heb en eigenlijk heb ik stiekem een hele egoïstische reden, want het ruimt mijn hoofd zo lekker op als ik dingen opschrijf.

Er staat een link naar de lepeltheorie. Zo snap je misschien iets beter waar die “rare” naam van deze blog vandaan komt ;)

Groetjes Hanneke

unnamedHan en an

 

5 reacties op Wie ben ik?

 1. Jolanda schreef:

  ik vind het tot nu toe heel bijzonder om je blog te lezen. Leer je steeds beter kennen en krijg nog meer waardering voor je. Je bent lief Hanneke! Ik ben er trots op dat je je spaarzame lepels met mij deelt!!! Ik hoop ook nog veel lepels met jou te kunnen delen!

  • Hanneke schreef:

   Jij bent ook lief enne we gaan er nog heel wat lepels tegenaan gooien saampjes….beginnen we morgen maar es mee, heb er zin in =)

 2. Pa en Ma Talens schreef:

  Lieverd zo als ik kan zien ziet het er geweldig uit en wij wensen jou heel veel schrijf plezier toe zodat vele anderen er in kan vinden en bemoediging. We houden van je heel veel liefs xxxx

 3. Pija schreef:

  Veel succes met je Blog. Ik zal je volgen. En van die lepels snap ik nu ook beter. Door jou verhalen te lezen, denk je anders over een gezond leven. En ben je er dankbaarder voor. Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.