Eindelijk nieuws….

Yeah! Eindelijk nieuws over mijn scoot, rolstoel en traplift. Tinus heeft het pad bijna klaar, dus het kan mij ook niet snel genoeg gaan. Ja ik weet het, juffertje ongeduld.

Ik had zondagavond maar een mail gestuurd naar de ergo of zij nog wat gehoord had. Gisteren mailde ze terug dat ze vandaag de aanvraag voor alle drie de dingen gaan afhandelen. Maar betekent dat goed nieuws? De onzekerheid komt gelijk weer bovendrijven. In elk geval melde ze ook dat ze de passing voor de rolstoel nog voor haar vakantie willen plannen, dan neem ik aan dat er een nieuwe rolstoel komt…. ze heeft een vastframe geadviseerd… ik ben zo benieuwd.

Bij de passing voor de scootmobiel kan ze niet zijn…. dus die komt er ook? Of ben ik nou te optimistisch? Het zou zoveel energie schelen, die ik nu aan lopen kwijt ben. Natuurlijk loop ik weer iets beter en ben ik daar heel blij om. Maar na het lopen zak ik helemaal in en kan ik niet veel meer. Dus het zou zo lekker zijn.

Over de traplift weet ik nog niks, dat was ook het grootste twijfelpunt, want eigenlijk moet je naar een gelijkvloerse woning verhuizen. Das heel leuk verzonnen, maar ga je huis maar es verkopen in deze tijd. En dan nog een goede woning weervinden die betaalbaar is. En buiten ons durpie is geen optie , want dan ben ik mijn mantelzorg kwijt.

Geen wonder dat het zo lang duurt, ze hadden ook heel wat om over na te denken 😉  Toch klinkt dit ontzettend positief en ben ik daar al superblij mee! Ik hou jullie op de hoogte!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Eindelijk nieuws….

 1. Jolanda schreef:

  geduld is een schone zaak…. maar ook erg lastig!!!
  Fijn dat er beweging in komt, wat letterlijk beweging, uitbreiding van je leefomgeving betekend.

  En rekening houdend met verhuizen, verbouwen e.d zijn ze bij de gemeente toch veel goedkoper uit door jou een traplift te geven die je echt nodig hebt!!!

  • Hanneke schreef:

   Zeker gezien het feit dat je er maandelijks voor moet betalen ( net als voor een scoot trouwens) In principe betaal je hem zelf weer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.