Zomer in je bol!

zomer 3

 

Eindelijk…..zomer… De zon schijnt het is lekker warm. Kids naar het zwembad, vakantiegangers kunnen heerlijk naar het strand. We hebben er even op moeten wachten, maar het lijkt er nu toch echt op!

Het is zo lekker om wakker te worden, de gordijnen open te trekken en de zon schijnt. Daar word je toch gelijk een heel stuk vrolijker van, tenminste ik wel. Toch betekent het ook wakker worden met kloppende zere handen, pijn overal. Warmte en MS is geen goeie combi bij mij.

Eigenwijs als ik ben ga ik in de lente nog wel lekker in het zonnetje liggen. Dat laat ik nu maar uit mijn koppie. Vanmorgen even mee geweest om mijn dochter (Anne) weg te brengen, ze gaat een dagje uit. Gelukkig hebben ze er stoeprandjes om op neer te ploffen. Mijn benen voelen alsof de cementmolen gelekt heeft in mijn slippers. Elke stap kost een beetje (veel) meer moeite dan anders. Ik merk dat ik van alles vergeet, doordat ik zo moe word van die warmte. Anne mist een paar dingen vandaag, maar het gaat vast wel goed komen.

Ik hou het vandaag  lekker bij mijn huiskamer. Gordijnen dicht, ventilator aan, coolpack in de aanslag en rustig aan doen. Toch heb ik liever dit weer dan dat stomme geregen. Een beetje tegenstrijdig is het wel!

zomer 2

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.