Feestje?

eerst-geloven-dan-zien

Na een belletje naar de WMO weet ik nu dat de scootmobiel , traplift en rolstoel zijn goedgekeurd. De rolstoel was een twijfelgevalletje, want daar waren ze het niet over eens. Maar bij twijfel geldt het advies van de ergo en dus komt deze er ook.

Ik kan het nog steeds niet geloven, of misschien durf ik het nog niet te geloven. Eerst zien dan geloven 😉 . Het zou het leven zoveel makkelijker maken en straks kan ik gewoon weer dingen zelf gaan ondernemen. Het moet geloof ik nog even doordringen. Ik wacht vol spanning op het telefoontje voor de metingen. Dan pas durf ik het te geloven, geloof ik…!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op Feestje?

 1. Marijke schreef:

  Super!!!!
  Wat fijn voor je.
  Nu maar hopen dat ze er snel zijn.
  Kan je lekker weer zelf op pad.

  Veel liefs Marijke.

 2. Richard schreef:

  Klinkt super!!. Nou maar hopen dat de metingen een beetje opschieten. Ben je lekker mobiel in je vakantie!
  Laat de zomer maar komen 🙂

 3. Sieja schreef:

  Hoi meissie “gewoon geloven” en dat het “zien” maar snel mag gebeuren!! 😉
  Blij voor je!! 🙂 XX

 4. pa en ma schreef:

  lieverd geweldig en het komt goed xxx

 5. Martijn schreef:

  Ja hoor lekker….. nog meer werk voor mij 😉 :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.