Eindelijk…

Gisteravond ging ik slapen met een gezonde spanning….nee , niet zenuwachtig, gewoon een leuke spanning… een gevoel van ‘eindelijk’…. zoiets als een kind die de volgende dag jarig is… alhoewel ik dat volgens mij niet zo leuk vond, want dat betekende dat er verandering aan kwam…. Ondertussen weet ik dat verandering heel erg leuk kan zijn…. en zeker die van vandaag.

Vandaag kwam mijn scootmobiel!!!

Nou kan je zeggen “moet je daar nou zo vrolijk van worden… een beetje op zo’n ‘ouwemensending’ sjezen in standje schildpad” … Maar dit haasje kan niet wachten om dat inderdaad te gaan doen. Vanaf vandaag kan ik gewoon weer naar de winkel als ik wil. Hoef ik niet meer na te denken wanneer ik een afspraak maak bij de dokter of de tandarts, want ik kan er gewoon zelf heen. Vanaf vandaag heb ik een heel stuk van mijn vrijheid terug en reken maar dat ik daar van ga genieten!

Daarvoor moest ik natuurlijk wel ff een rondje proefrijden. Op standje schildpad, wat me halverwege al weer te langzaam ging. Gelukkig had ik een leuke vlotte meid bij me om me wat dingen te leren. Aangemoedigd door een voorbij fietsende buurvrouw ging het helemaal goed komen. Stoepjes op en af, over hobbels en schuine straatjes… ik heb het overleeft en belangrijker nog…ik ben geslaagd!

Halverwege was er nog iemand die me blijkbaar vaak voorbij zag komen met rollator. “Dit gaat het allemaal wel veel makkelijker voor je maken hoor, fijn zeg!” Leuk om zulke reacties te krijgen, zelfs van mensen die je nauwelijks kent. En ze heeft helemaal gelijk. Ik zie het helemaal zitten met mijn scootmotoet en ben er super blij mee.

En voor iedereen die er negatief op reageert neem ik Wendy haar advies over. Gewoon zeggen “mijn oma vond het goed hoor!!” 😉

CAM00695CAM00694

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Eindelijk…

 1. pa en ma schreef:

  Lieverd wij zijn trots op je hoor en ga er heerlijk van genieten van je vrijheid . we houden van je xxx

 2. Mirjam schreef:

  Geniet van je vrijheid en van mij mag je het hele dorp onveilig maken!

 3. Jolanda schreef:

  Heerlijk Hanneke! En fijn die lieve reacties! Ik zou bijna in Pernis gaan wonen, zodat je naar mij kunt komen op de scoot! 🙂 veel liefs

 4. Ingrid schreef:

  Fijn dat je weer mobieler bent en daarmee je vrijheid, onafhankelijkheid en zelfstandigheid voor een deel terug hebt. Heel veel plezier en succes met je scootmobiel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.