Bestekbak gezocht….

Het was een echte maandagmorgen, om 7 uur mijn nest uit om mijn dochter wakker te maken. Een paar boterhammen en een flinke les engels later was het voor haar tijd om te gaan. En toen kon ik gaan racen, want hoe goed je alles ook probeert te plannen, soms heb je alles op 1 dag.

Het begon met Anne de deur uit schoppen en zelf onder de douche kruipen. Ik ga al zitten en probeer het zo makkelijk mogelijk te maken, toch voelt het elke keer weer alsof ik de marathon heb gelopen. Niks geen ‘even ontspannen douchen’ voor mij. Na de marathon kwam het uitlopen, want ik moest toch ook nog kleren aan. Om in mijn nakie in het ziekenhuis te verschijnen is ook zo wat.

Vanmorgen mocht ik terug naar de ergotherapeut. In mijn rolstoel en na dat gehaast van vanmorgen was dat niet eens een overbodige luxe. Leuk om te merken hoe mijn leven veranderd is sinds maart van dit jaar. Dezelfde scoretest over mijn doen en laten leverde nu 8 en 9 op ipv 3 en 4.  Waar ik in maart nog een 3 gaf aan het naar buiten gaan is dat nu een 8. Wat worden dingen dan alweer snel gewoon, behalve als je er bij stil staat. Dan pas zie je hoeveel er veranderd is.

Wat ze heel raar vond is dat ik geen rollatorbeugel kreeg bij mijn scootmobiel. Waarom kan je wel een stokhouder krijgen of een kinderzitje, maar geen beugel voor je rollie. Eigenlijk had ik me daar klakkeloos bij neergelegd, toch moet ik haar gelijk geven , het is wel raar. Hier gaat ze over bellen met de gemeente. Ik ben heel benieuwd hoe ze zich daar uit gaan lullen, want dat zullen ze ongetwijfeld wel doen 😉

Verder gaf ik aan dat ik de armleuningen uit mijn rolstoel gekieperd had. Dat was heel begrijpelijk en misschien is het handig om jasbeschermers te gaan vragen. Je moet wat te zeuren houden 😉 … dus ik heb ook weer een missie. Het was erg gezellig, maar ik hoop haar voorlopig toch even niet te zien.

Vanmiddag nog naar school. Er moeten heel wat dozen boeken ingepakt worden ivm de verhuizing. Daarna nog naar therapie en dan hou ik het echt voor gezien vandaag. Ik denk dat dan mijn lampie wel uit is. Gelukkig kan ik met mijn scoot gaan en scheelt dat  bergen lepels …. Dus dankzij alle veranderingen vanaf maart dit jaar, dankzij een ergotherapeut die precies wist wat ze tegen me moest zeggen en wat ze moest regelen, heb ik een grotere bestekbak nodig. Straks hou ik gewoon lepels over , ’t moet nie gekker worden 😉

SpoonGirlHat-150x150

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Bestekbak gezocht….

  1. Jolanda schreef:

    fantastisch….

    voelt als een knipoog uit de hemel! 🙂

    (hoe ik dat bedoel leg ik je later uit als ik je kan kroelen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.