Ducky

Ken je dat, je loopt door een drukke supermarkt en opeens heb je het gevoel dat iedereen je aanstaart? Nou, dat had ik gisteren. Ik had mijn haar gedaan, mijn kleren zaten allemaal normaal, zo extreem zijn mijn oorbellen nou ook weer niet en het loombandje om mijn pols is leuk, maar zo spectaculair ook niet…. toch keek iedereen…. of zou het mijn gevoel geweest zijn…?

Nou dat was het niet, want ik zag ook Martijn een paar keer opzij kijken….en na 3 keer kreeg ik de opmerking ‘joh loop es normaal en stel je niet zo aan’ naar mijn hoofd…. gevolgd door een vette glimlach, want hij weet wel beter ….

Waar ik nog fris en fruitig ( voor zover dat gaat met dit weer) uit de auto stapte , leek ik meer op een waggelende Donald toen ik er weer instapte….Ik zou Katrien moeten zeggen , maar die roze hakken van haar ga ik natuurlijk nooit redden…. Ergens in de supermarkt ging het mis….het was iets van plof, waggel, plof, waggel…. en gelukkig had ik een karretje als rollator ….

Ik hoef me niet af te vragen hoe het komt…. zoals zovelen ben ik blij dat het zomer is, maar de warmte eist zijn tol….  en het feit dat ik ’s morgens mijn hele boekenkast leeg had gehaald en nog meer in huis had gedaan helpt vast ook niet mee….. beetje dom, maar ik ben nou eenmaal zo eigenwijs als dat ik groot ben ( ja mam, je hebt gelijk)

Vandaag dus maar rustig aandoen… mijn zussie komt me gelukkig lekker afleiden, dus dat wordt vast gezellig…..eens kijken of ik van een ducky weer in een mens kan veranderen….Zo niet, dan nog geen ramp…. dan maar een ducky… zoals we allemaal weten zijn er ergere dingen in de wereld….

06e555c1c6cb44e46c03fb06566dcc84

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Ducky

  1. Richard schreef:

    Neem volgende keer een teug uit je heliumballon, praat je ook als ducky haha.
    Je humor is in ieder geval niet gesmolten, gelukkig. Veel sterkte met de hitte! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.