Mijn eerste stapjes

Eerste stapjes

Altijd gedacht dat ik mijn eerste stapjes nooit over zou kunnen doen. Dat kan natuurlijk ook niet, maar toch voelde het wel een beetje zo. En helaas dit keer geen moeder achter me die me aanmoedigde en me opving.

Donderdag heb ik bij het revalidatiecentrum mijn Afo opgehaald….huh, je watte?…. Mijn blue rocker…..huh???? … tja, hoe zal ik het es uitleggen….met de officiĂ«le benaming wordt het er niet duidelijker op, dat snap ik…als ik loopbeugel/steun zeg kan je je er vast meer bij voorstellen 😉

Ik heb altijd mijn laarzen aan, maar met passen had ik al door dat het dat niet meer ging worden. Dus ik donderdag met mijn stevigste stappers op pad… Ik kreeg er wel een compliment over dat ik goede schoenen aan had, maar zeker met die beugel erin wordt het er niet sexier op…

Toen de Afo in mijn schoen zat mocht ik het uitproberen. Mijn eerste stapjes opnieuw, zo voelt het wel. En terwijl ik dan het idee heb dat ik voor geen meter loop hoor je “je loopt er wel goed mee” …  Ik moet zeggen dat het wel snel went en dat het inderdaad een stuk steviger loopt, maar het is en blijft lastig…. Hopelijk is het olifantengeplof nu wel over…

Ik ga mijn hoofd maar es breken over wat ik van de zomer voor schoenen aan ga doen. Normaal trek ik zo gauw het warmer wordt mijn birkies aan , maar dat gaat het niet meer worden. Iets zonder voetbed en ook geen slipper… ballerina’s en lage platte gympjes waren ook geen goed idee… blijft er niet veel over… misschien een korte broek met een paar snowboots eronder? tĂ­s es weer wat anders….

20150219_163812 (1) 20150220_140354

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Mijn eerste stapjes

 1. Lex schreef:

  Hm dan toch maar weer kisten kopen! Die staan erg goed onder een korte broek.;) al dacht mijn moeder daar altijd anders over!!

 2. Heidi schreef:

  Dan moet je haar maar weer lekker knal van kleur. Dan kijkt iedereen naar je knappe koppie en niemand meer naar je onderdanen. Succes met wennen.

 3. Tinie schreef:

  Beter lopen op minder leuke schoenen dan op de
  stoel zitten toch.
  Je bent een doordouwer dus dat komt wel goed.
  Veel succes met het wennen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.