Freedom I want

hope,life,me,text,text,only,words,can,inspire,hurt,wonder-9f17290655c04f5765db11589c51f102_h

Nee, het einde is het nog niet…. Niet als je dit nog kan lezen….  Wat een verschrikkelijke dingen worden er gedaan en gezegd deze dagen…. Moet ik er nog iets over zeggen…. Ik geloof dat er al genoeg gezegd is…. door hoge piefen en klootjesvolk…. mooie woorden, maar ook dingen die niet te begrijpen zijn voor me….Ik geloof dat ik mijn mond maar hou…. misschien is dat beter….

Al zeg ik niks, ik denk des te meer….want hoe ga ik dit uitleggen aan mijn dochter… ik snap zelf niet eens wat er gebeurd….. mensen gedreven door waanzin, gekte, haat, angst….. hoe leg ik haar dat uit? …. dat is toch niet uit te leggen….. en wat wil ik haar meegeven in een wereld van complete waanzin…..

Ik moest denken aan een naamgenoot van mijn dochter…. een meisje dat leefde in een verschrikkelijke oorlog….  een meisje die in de ergste nachtmerrie nog positief kon zijn…hoopvol…. en dat, dat kan ik mijn dochter wel uitleggen…

Anne F

Er zijn nog zoveel mooie dingen om ons heen…. gelukkig maar…. kleine , liefdevolle gebaren van 1 mens aan een ander…. de afgelopen dagen heb ik gemerkt hoe blij je kan worden van mensen die met je meeleven…. soms is er maar 1 app of kaart nodig om iemand op te beuren. Om te weten dat je niet alleen bent…. zelfs niet in een wereld die op de kop lijkt te staan….

Nu kijk ik naar buiten…. de zon schijnt…. ik hoor vogels kwetteren… ik ga zo lekker een eindje lopen … ik kan weer lopen…. een app van mijn vader dat het redelijk goed gaat….hoeveel mooie dingen zijn dat al op 1 morgen….. be happy….ja….

Vanavond naar een concert….. het heeft een soort van nare bijklank…. concert , parijs, aanslag…… maakt het gebeurde me niet bang….. stiekem toch wel…. ergens in mijn achterhoofd zit een stemmetje…. maar vanavond zet ik die aan de kant…. ik wil me niet laten leiden door angst….samen met een vriendin naar een band die weet hoe ze een feestje moeten maken…. zelfs op plekken waar de narigheid overheerst….. en vanavond dans ik mee…. wel op 1 been natuurlijk 😉 ….

But if you’re walking in the shadow
You know you can’t enjoy the sun

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

4 reacties op Freedom I want

 1. Ma Talens schreef:

  lieverd ….ga heerlijk genieten….en alles komt goed….we houden van je ….dikke knuffels ….xxxxxx

 2. Jolanda schreef:

  Freedom I want!!!

  Ik ga gezellig met je mee vanavond. Ik deel je zorgen maar wil ook bewust genieten van het leven. En genieten van mooie dingen en lieve vrienden (innen) Dus dat gaan we vanavond doen!

  En uitleggen aan onze kinderen? Nee dat kan ik ook niet… Alleen ze vol liefde omarmen En laten zien hoe mooi de wereld ook kan zijn!!!
  xx Jolanda

 3. Jolanda schreef:

  gave clip!!!!

  Swingen!!!!

 4. Joyce schreef:

  Geniet ervan vanavond. Hope is stronger than fear!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.