Rollatorzeilen!

Vanmorgen naar de dokter gewandeld. Al een hele prestatie op zich, maar er kwam een extra moeilijkheid bij. Ontwijk de containers… het leek wel een ware slalom…stoep op, af, tussen hekjes en containers en lantaarnpalen door…het is een ware sport.

Toen ook nog iemand me vroeg ( ja , ik ben niet de enige lolbroek) of ik geen last van tegenwind had, kwam ik op een idee voor een nieuwe sport.

Rollatorzeilen! 

Bind gewoon een zeil vast in de stokhouder van mijn rollator, en als iedereen dan op vrijdag een blauw of rood vlaggetje aan zijn container maakt, kan ik me helemaal uitleven.

Als er nou nog iemand zo gek is als ik en in het bezit van een rollator, ik doe graag een wedstrijdje 😉

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

7 reacties op Rollatorzeilen!

 1. ikke schreef:

  hahaha ik doe mee

 2. lu schreef:

  wauw, je krijgt een hele carriere zo. Ten eerste het column schrijven (ik pieste bijna in mijn broek van het lachen!) en dan kan je natuurlijk je eigen lijn in rollatorzeilen gaan opzetten en hiermee een leuk zakcentje bijverdienen. Dan de rollatorspelen organiseren waar je ook weer wat uurtjes zoet mee bent 🙂

 3. Richard schreef:

  Ben minstens net zo gek en ga graag de uitdaging aan. .. Vind het bijna jammer dat ik (nog) geen rollie heb…. bijna haha. Kan wel voor de vlaggetjes zorgen 🙂
  Wie was nou die lolbroek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie jat mijn lepels * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.